Kuula - KJV
4.3.2019 15:04 Uutiset / Pääsivusto

Joukkuekuva

Kevät etenee ja otteet huononee.

Sunnuntaina vastaan asettui Kortesjärven Järviveikot, joille ei ollut hävitty kokokaudella yhtään kertaa, mutta saatiinhan tuohonkin listaan muutosta todella ponnettomilla suorituksilla.

Porukassa harvennusta, yksi töissä, kaksi kuumeessa ja kaksi toipilasta joista toista ei voitu peluuttaa järkisyistä ollenkaan.

Pitkät keskipelaajat joutuivat pelaamaan takakenttäkierroksenkin, ei kyllä pelaamista huonontanut jos ei parantanutkaan...

Tekeminen mennyt kokokevään vain aneemisempaan suuntaan, huolimattomuu ja muu huono keskittyminen paistaa kaikkien suorituksista.

Kaikissa erissä pisteitä reilusti alle kahdenkymmenen eikä missään vaiheessa pallonhallinta ollut meillä.

KJV on saanut oman pelinsä tämänvuoden puolella uomiinsa, heilläkin ollut sarjassa suuria hankaluuksia taustojen kanssa..

Hyvin heidän passarinsa käytti parhaita pelaajiaan ( kolme B - ikäisten maajoukkuetyttöä) hyökkäyspuolella, ja näiden ulottuvien tyttöjen torjuntaan usein meidän hyökkäykset kilpistyikin.

Lauantaina 9.3 pitkä päivä Peräseinäjoella A - tyttöjen välieräpelejä, ja vielä sunnuntaina kakkosarjaa Liikuntakeskuksessa Kauhavan Wisaa vastaan..


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Tammikuu   »
Kategoriat