Esittely
Ottelutilastot
Naisten Ykköspesis - Joensuun Maila
2018 - Naisten Ykköspesis - NYP
Klo 18:00 Suvanto, Ylivieska
27
Kes

Kuulattarille tärkeä kotivoitto tunteita herättäneestä taistelusta


Keskiviikkoiltana pelattiin kotipeli Suvannolla kun sarjanousija Joensuu saapui vieraaksi. Joensuu on aloittanut kautensa pirteästi ja majaileekin runkosarjassa tällä hetkellä sijalla 4. Joensuussa aiemmin kesällä pelattu ottelu päättyi Joensuun voittoon 2-0, joten nyt oli Kuulattarien jo aika päästä pelaamaan omalla tasollaan ja hakemaan voitto sarjanousijasta.

Ensimmäinen jakso oli Kuulattarien osalta vahvempaa tekemistä kuin vierailla ja se näkyikin myös tulostaululla. Joensuu ei saanut lyötyä etenijöitä kotiin, mutta Kuulattaret onnistuivat tässä kolmesti. Ensimmäisessä vuoroparissa päästiin 2-0 johtoasemaan. Tämän jälkeen peli oli tasaista puolin ja toisin. Kuulattaret saivat hyvin pyöritettyä sisäpelissä täysiä kierroksia, mutta juoksuja ei päässyt syntymään. Neljännen aloittavallaan Kuulattaret onnistuivat vielä kertaalleen ja pääsivät puolustamaan 3-0 johtoaan Joensuun tullessa neljännen tasoittavalle. Kuulattarien ulkopeli pysyi edelleen tiiviinä, joten 3-0 jaksovoitto kirjattiin ansaitusti Kuulattarien nimiin.

Toisella jaksolla oli tasaisempaa. Kuulattarien sisäpeli kaatui omiin virheisiin mailan varressa ja ulkopelissä herpaannuttiin hetkittäin. Jakso eteni pitkälti kummankin joukkueen tehdessä vuoronperään pinnan per vuoropari. Neljännen tasoittavalle Kuulattaret lähtivät kutkuttavassa 2-3 tappioasemassa. Jakso vaati vähintään yhden juoksun voiton varmistamiseksi, mutta kahta juoksua lähdettiin hakemaan, sillä kolmen pisteen voitto oli vielä kovasti tarjolla. Kuulattaret saivat rakennettua ajolähdön ja kotiutusyrityksiä oli tarjolla useampia. Mailan varressa illan aikana komeasti onnistunut Sanna Sorvisto löi lopulta ratkaisevan tasoitusjuoksun. Tämän jälkeen kotiutusyritykset eivät enää onnistuneet, mutta tärkeä 1-0 voitto ja kaksi sarjapistettä jäivät kuitenkin Suvannolle.

Ottelussa tunteetkin kerkesivät kuumeta muutamaan otteeseen ja peli oli alusta loppuun asti tasaista sekä vaihderikasta, joten runsaslukuiselle arki-illan yleisölle tarjottiin jälleen takuuvarmaa pesäpalloviihdettä. Tuleva viikonloppu otetaan jälleen rennommin seuraten Joensuussa pelattavia Itä-Länsi otteluita, mutta ensi viikolla pelataan jälleen kahteen otteeseen: vieraspeli Nurmossa ja kotipeli Tyrnävää vastaan. Tänä kesänä tahto ratkaisee!

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/ottel...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 0
(3 - 0) (3 - 3)
Joensuun Maila
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Helmikuu   »
Kategoriat