Esittely
Ottelutilastot
Naisten Ykköspesis - Fera 2, Rauma
2018 - Naisten Ykköspesis - NYP
Klo 13:00 Suvanto, Ylivieska
5
Elo

Tahto ratkaisi voiton Kuulattarille!


Sunnuntaina pelattiin huippujännittävä ottelu Kuulattaret-Rauma, kun kumpikin joukkue taistelee pienillä marginaaleilla sijoituksestaan naisten ykköspesiksen runkosarjassa. Ottelusta kehittyikin kunnon jännitysnäytelmä, kun yli kolme tuntia kestänyt peli venyi kotiutuslyöntikilpailuun saakka.

Ensimmäisellä jaksolla Rauma meni 0-1 johtoon ensimmäisen aloittavallaan. Kuulattaret eivät saaneet sisäpeliään pyörimään, joten Kuulattarien juoksutilin avausta saatiin odotella kolmanteen vuoropariin saakka. Ensin Hanna Muhonen pääsi kotiuttamaan Eveliina Rantosen. Tämän jälkeen Aino-Maija Saastamoinen teki sen, mitä yrityksistä huolimatta harvemmin pesäpallossa nähdään: viimeisenä lyöjänä läpilyönti reunoille peruuttanutta ulkokenttää vastaan ja kunnari tyhjään kenttään! Tämän myötä kierros sai jatkoa ja Noora Kumpula pääsi vielä kotiuttamaan Aikun. 3-1 johto ei kuitenkaan riittänyt, kun Rauma kuittasi omalla sisävuorollaan ja onnistui lyömään taululle tilanteen 3-4. Kuulattaret eivät enää onnistuneet neljännen tasoittavallaan ja ensimmäinen jakso Raumalle 3-4.

Tauolla kopista haettiin uskoa omaan tekemiseen ja muistutusta siitä, että voitto on edelleen jaossa. Toinen jakso olikin tämän jälkeen kaikinpuolin tapahtumarikas. Ensimmäisessä vuoroparissa Sanna Sorvisto kotiutti Anu Nymanin ja taululle tilanteeksi 1-0. Ensimmäisen tasoittavalla Rauma sai sisäpelinsä rullaamaan ja onnistui kotiuttamaan neljästi. Toisen aloittavalla nämä juoksut kuitenkin tasattiin kun mailan varressa onnistuivat kotiuttajajokerimme Sanna ja Aikku sekä Anu Nyman. Kotiin juoksivat Petra Laakkonen ja kahteen otteeseen Eveliina Rantonen. Jälleen kuitenkin Rauma pääsi rokottamaan ja kahden pelatun vuoroparin jälkeen tilanne Raumalle 4-7. Kuulattaret eivät kuitenkaan luovuttaneet vaan takaa-ajoa jatkettiin pinna kerrallaan. Kolmannessa vuoroparissa Jenna Ahlholm ja Hanna Muhonen kotiuttivat Noora Kumpulan ja Sanna Perälän, eikä Rauma onnistunut lisäjuoksuissa. Neljännen aloittavalla elettiinkin jälleen jännittäviä hetkiä. Ensin Sorvisto kotiutti Perälän ja tilanne oli tasan 7-7. Lopulta jakson voittojuoksuksi kirjattiin etenijäjokerimme Petra Laakkosen viimeisessä vuorossa, viimeisenä lyöjänä ja viimeisellä lyönnillä lyöty Rauman kolmoskopparin ylitys ja kotiin juoksi Linnea Laatikainen. Ulkopeli piti neljännen tasoittavan ajan ja taisteluvoitto jaksosta kirjattiin Kuulattarille lukemin 8-7.

Supervuoroparissa jatkettiin samalla tiukalla linjalla. Rauma onnistui omassa vuorossaan kerran, ja näin teki myös Kuulattaret kun Linnea Laatikainen kotiutti Jenna Ahlholmin. Kotiutuslyöntikilpailussa Kuulattarien ulkokenttä oli rautainen päästäen vain yhden juoksun. Omalla lyöntivuorollaan kovassa tikissä kesän aikana olleet kotiuttajat Sorvisto ja Saastamoinen onnistuivat vuorollaan ja Kuulattaret pääsivät tuulettamaan ansaittua 2-1 voittoa ja kahta tärkeää sarjapistettä!

Draaman kaari pelissä oli huikea, joten voitto maistui taistelun jälkeen erityisen hyvältä. Pelissä nähtiin komeita läpilyöntejä ja peli olikin pesäpalloa parhaimmillaan - kaikkine käänteineen.

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/ottel...

Naisten ykköspesiksen runkosarjaa on jäljellä Kuulattarien osalta enää vain kahden ottelun verran. Huomenna keskiviikkona matkataan Jalasjärvelle ja runkosarja huipentuu lauantaina pelattavaan kotiotteluun Vaasaa vastaan. Tasaisessa sarjassa jokainen piste merkitsee ja kotiyleisön tuki nousee todella tärkeään asemaan. Tänä kesänä tahto ratkaisee!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 1
(3 - 4) (8 - 7) (3 - 1)
Fera 2, Rauma
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Helmikuu   »
Kategoriat