Esittely
Ottelutilastot
B-pojat - Haapajärvi
2018 - B-pojat - B-poikien Sm sarja lohko B
Klo 18:00 Suvanto
17
Tou

B-poikien SM-sarja jatkuu kotipelillä Haapajärveä vastaan


B-poikien SM-sarja jatkuu kotipelillä Haapajärveä vastaan

Torstaina 17.5. Kuulan B-pojat saavat vastaansa rakkaan paikallisvastustajan Haapajärven Pesäkiilat. SM-sarja on alkanut pojilta odotusten mukaisesti ja Kuula on saalistanut kahden pisteen voitot molemmista otteluistaan.

”Vastaan tulee varmasti kaikkensa likoon laittava Haapajärvi! Meidän on pystyttävä parhaimpaamme, jotta voittosarakkeeseen pisteitä saadaan”, ennakoi pelinjohtaja Pyry Haapakoski maanantai-illan palauttavissa harjoituksissa.

Ottelu alkaa kesäisellä Suvannolla klo 18.00. Kuula toivoo kotiyleisöltä äänekästä kannustusta.

NÄHDÄÄN SUVANNOLLA!

Asenne kunnossa – kolme pistettä voittosarakkeeseen!


Asenne kunnossa – kolme pistettä voittosarakkeeseen!

B-poikien SM-sarja jatkui kotiottelulla Haapajärveä vastaan. Peli käytiin torstai-iltana todella haastavissa olosuhteissa. ”Tuuli oli kääntynyt pohjoiseen ja armoton vastatuuli söi paljon tehoja sisäpelistä”, Kuulan pj Pyry Haapakoski vastasi mediatentissä pelin jälkeen. ”Kärsivällisyys oli päivän teema. Tiedettiin, että pelistä voisi tulla nihkeä tässä vastatuulessa. Tiedettiin myös, että ollaan parempi joukkue jos vaan jaksetaan olla kärsivällisiä”.

Peli päättyi Kuulan selvään 2 – 0 voittoon, jaksojen päättyessä lukemiin 7 – 1 ja 9 -1. ”Vähän nihkeäähän se alkuun oli. Luotettiin siihen, että kun pelataan omilla vahvuuksilla, niin homma hoituu…ja niinhän siinä sitten kävi”, kolmoskoppari Eetu Paananen paketoi illan annin.

B-pojat ovat avanneet SM-sarjan hienosti. Kolme ottelua ja kolme voittoa! Tästä on hyvä jatkaa taistelua…pysy matkassa!

http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlin...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Tammikuu   »
Kategoriat