Esittely
Ottelutilastot
B-pojat - Sotkamo
2018 - B-pojat - B-poikien Sm sarja lohko B
Klo 18:00 Suvanto
6
Elo

Kuula – Jymy 2-1


Kuula – Jymy 2-1

Tiukka taistelu nähtiin Suvannon maanantai-illassa, kun Kuulan B-pojat ottivat maukkaan voiton Sotkamon Jymystä. Eka jaksolla Jymy oli niukasti niskan päällä lyöden palloa väliin. ”Hyvin vastustaja laittoi palloa merkistä väliin ekalla jaksolla. Saatiin viimeiseen vuoroon kunnon kiri aikaiseksi, mutta se ihan riittänyt jaksovoittoon”, Pyry Haapakoski totesi. Jakso Sotkamolle 4-5.

Toisella jaksolla Kuulan lyöntipeli aukesi oikein kunnolla. Päästiin hyvillä lyönneillä selvään johtoon, mutta Jymy kiri viimeisessä vuorossa juoksun päähän. Jakso Kuulalle juoksuin 7-6.

Supervuoron Sotkamo aloitti sisällä. Kuulan ulkopeli piti Sotkamon sisäpelin aisoissa ja Kuula pääsi aloittamaan oman sisävuoronsa 0-0 tilanteessa. Kärki rakensi 1-2-tilanteen ja ja J-P Kujala räppäsi pallon kakkosluukusta puolittain läpi. Tuloksena voittojuoksu ja ansaittu voitto.

”Olipa hyvätasoinen vääntö. Molemmat joukkueet esittivät hyviä suorituksia niin ulko- kuin sisäpelissäkin. Tunnettakin oli sopivasti mukana, niin kuin aina hyvässä pelissä kuuluukin olla. Homma jatkuu ja pleijaripaikasta taistellaan loppuun asti”, lopetti Pyry tämänkertaisen lehdistötilaisuuden.

http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/stt2....

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Helmikuu   »
Kategoriat