Esittely
Ottelutilastot
Kuula - Puijon Pesis
2019 - Miesten Ykköspesis - Miesten ykköspesis (harjoitusottelu)
Klo 12:00 Alajärven ylipainehalli
3
Hel

Kohta pelataan pesäpalloa


Ylivieskan Kuulan ykköspesisjoukkue avaa hallikauden sunnuntaina 3.2. kun joukkue matkustaa Alajärvelle, jossa vastaan asettuu Puijon Pesis. Kuula on harjoitellut pitkän talven erittäin laadukkaasti, mutta ensimmäinen kerta räpylät kädessä tositoimissa on aina oma lukunsa.

Kuulan kapteenina toisena kautena peräkkäin toimii Jani Moilanen. Aisaparikseen vapakapteneiksi Lalli on saanut Joel Salmelan ja Ville Majavan. Kokenut Moilanen on ollut tyytyväinen joukkueen talvikauden harjoitteluun.

­- Hyvää tekemistä on ollut läpi koko talven, joten hyvillä mielillä lähdetään tulevia pelejä kohti.

Tulevaan hallipeliin kapteenilla on selkeät tavoitteet.

­- Kyllähän me mahdollisimman hyvin lähdetään pelaamaan ja toiteuttamaan niitä asioita, mitä talvella ollaan sovittu ja harjoiteltu. Omaa peliä kehitetään ja ilman muuta voittoa lähdetään hakemaan.

Kysyttäessä, kuka pamauttaa ensimmäisenä pallon Alajärven hallin seinään, tulee vastaus kuin apteekin hyllyltä.

Raution Tuomohan se on, toteaa niputtaa haastattelun varman oloisena.

Kesällä pääset näkevään Tuomon ja muiden tillikoita super edulliseen hintaan, kun tilaat kausikortin 28.4.2019 mennessä! Lue lisää täältä

Kuula avasi hallikauden tasapelillä


Ylivieskan Kuula ja Puijon Pesis väänsivät sunnuntaina tasaisen halliottelun Alajärvellä. Ensimmäisellä jaksolla kuopiolaiset olivat niskan päällä vieden sen nimiinsä 2-5. Toisella jaksolla osat pyörähtivät päälaelleen ja Kuula korjasi jaksovoiton niin ikään lukemin 5-2. Ottelun päätteeksi pelattiin vielä kotiutuslyöntikilpailu, jossa Puijo oli etevämpi juoksuin 2-3.

Muutama ulkopelivirhe ja Puijon vahvempi sisäpelaaminen ratkaisivat ensimmäisen jakson kuopiolaisille. Toisella jaksolla Kuula paransi otteitaan niin sisällä kuin ulkona, mikä näkyi heti tulostaululla. Koko talven joukkueen sisällä näkynyt hyvä fiilis alkoi näkyä yhä enemmän kentällä pelin edetessä. Ulkopeli oli ajankohtaan nähden varsin mallikasta ja sisälläkin nähtiin ajoittain hyviä onnistumisia. Hyvässä lyöntivireessä olivat eritoten kolme pinnaa nakuttanut Tuomo Rautio sekä Alajärven Ylipainehallin seinärakenteiden kestävyyttä useampaan otteeseen kokeillut Aappo Savikoski.

Mielenkiintoisia hetkiä nähtiin myös Kuulan takakentällä, kun nuori kopparilupaus Juho Haapakoski tuli nopealla varoajalla paikkaamaan Santtu Luhtavaaraa. Julli näytti, että takakentän salat voi opetellä yhdessä yössä Youtubesta, sen verran vakuuttavia miehen kauhaisut olivat läpi pelin. Normaalisti etukentällä häärivä Julli jännitti omien sanojensa mukaan peliä enemmän kuin koskaan aiemmin urallaan. Otteiden perusteella tätä on hyvin vaikea uskoa.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Elokuu   »
Kategoriat