Esittely
Ottelutilastot
Kuula - Ulvilan Pesä-Veikot
2019 - Miesten Ykköspesis - Miesten ykköspesis
Klo 15:00 Suvannon pesäpallokenttä
18
Tou

Kuula saa kovalyöntisen UPV:n vieraaksi


Ylivieskan Kuula pelaa Miesten ykköspesiskauden ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina 18.5. kun joukkue isännöi Ulvilan Pesä-Veikkoja. Molemmat joukkueet avasivat kautensa kolmen pisteen voitolla. Edelliskaudella pisteet jakautuivat keskinäisissä 3-3 ja tasaista kamppailua povaa Kuulan lyöjäjokeri Tuomo Rautio myös tulevasta kohtaamisesta.

- Varmasti tiukkaa tulee olemaan, niin yleensä keskinäiset ottelut ovat olleet. Ainakin meillä muistuu mieleen se viime kauden lopetus Ulvilassa, mistä jäi hyvä fiilis. Lähdetään jatkamaan siitä.

Muun muassa pelinjohdon ja lukkariosaston uusinut Ulvila on vaarallisimmillaan mailan varressa. Joukkue on saanut riveihinsä muun muassa pari viime vuotta Alajärven Ankkureiden vakiokokoonpanoon kuuluneen Rami Mäkisen.

- Ulvila on varmasti yksi sarjan kovalyöntisimpiä porukoita, joiden kanssa saa olla tarkkana. Hyvää lyöntikeliä on luvattu lauantaille, niin mukava pelata, kun pallo kulkee ja pelaajat pysyy lämpimänä, kommentoi Rautio


Sisäpeli sakkasi Ulvilaa vastaan


Kuulan ykköspesisjoukkueen kotiavaus ei kartuttanut pistepussia. Nousujohteisesta pelistä huolimatta pisteet matkasivat Ulvilaan lukemin 0-2 (0-6, 4-5).

Ensimmäisellä jaksolla Kuulan sisäpeli oli vaisua ja vierailija UP-V:n ei tarvinnut esittää kummoisia suorituksia jakson viemiseen. Numeroiden valossa jakso eteni tasaisesti neljännen aloittavaan vuoroon saakka, jossa UP-V mätti neljä juoksua taululle ja lukemiksi 0-6.

Kuulan parhaana palkittu Jaakko Kemppainen löysi pelin jälkeen selkeät syyt tappioon.

- Ei oltu omalla tasolla ulkopelissä. Toki kaveri löi hyviä lyöntejäkin, mutta ulkopeli on ollut meidän selkäranka. Paljon jäi paloja tekemättä sellaisista paikoista, josta niitä olisi pitänyt tehdä.

Toisella jaksolla Kuula tuli selkeästi ryhdikkäämmällä otteella sisälle. Ville Majava paukutti Kuulan kauden ensimmäisen kunnarin kakkosrajasta läpi ja sai tuuletella myöhemmin tuplajuoksua Eemeli Jämsän iskiessä palloa UP-V:n ulkokentän ulottumattomiin. Aineksia vuorossa oli enempäänkin kuin kahteen juoksuun, mutta omat töppäilyt tukehduttivat alustavan hurmoksen lyhyeen.

Ulvila ei kahden juoksun takaa-ajoasemassa panikoitunut vaan painoi heti tasoittavalla vuorolla kaksi juoksua taululle. Ottelu eteni Ulvilan kolmannen tasoittavaan vuoroon asti 3-3 tasatilanteessa. Kolmannessa vuorossa Ulvila kaasutti jälleen kahden juoksun johtoasemaan eikä Kuulaa saanut lopullista kirivaihdetta päälle Jaakko Kemppaisen juoksun arvoisesta läpilyönnistä huolimatta.

- Lopussa saatiin vähän henkeä päälle, kun pystyttiin hiipimään takaa-ajoasemassa peliin mukaan. Se jäi kuitenkin nyt tuolle tasolle eikä todellakaan voi olla tyytyväinen. Todella paljon saa kiristää. Varsinkin tuo ilme, millä tultiin peliin, oli heikko, totesi Kemppainen pelin jälkeen.Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Toukokuu   »
Kategoriat