Esittely
Ottelutilastot
Puijon Pesis - Kuula
2019 - Miesten Ykköspesis - Miesten ykköspesis
Klo 18:00 Puijonlaakso
6
Kes

Löytyykö voiton avain metsän keskeltä


Kuulan ykköspesismiehistön seuraava mahdollisuus palata takaisin voittokantaan koittaa torstaina Puijonlaaksossa. Ylempään keskikastiin ennen kautta povattu PuPe on saalistanut tasaisesti pisteitä pelaamistaan kuudesta ottelusta. Joukkue on jäänyt pisteittä vain kerran, mutta kolikon kääntöpuolena voittoja on kertynyt ainoastaan kaksi.

Viime kaudella Puijo oli selkeästi parempi keskinäisissä kamppailuissa vieden pisteet 6-0. Kevään hallipelissä Alajärvellä joukkueet pelasivat tasaisen kamppailun, mikä povaa jännittävää otatusta myös Puijonlaaksossa. Kuula esitti kauden parasta peliään edellisessä ottelussa nimekästä Lippoa vastaan. Jos yhtä vahva ote ulkopelissä jatkuu ja sisälle saadaan napsun verran lisää laatua suorituksiin, on Kuopiosta odotettavissa hyvä tulos.

Kuopiolaiset ovat tehtailleet tällä kaudella kolmanneksi eniten juoksuja ja päästäneet eniten. Enteitä siis on juoksurikkaaseen otteluun, kun otetaan huomioon helteinen keli, jota torstaiksi on ennustettu. Puijon syömähammas kotiutustilanteissa on ollut tällä kaudella Teemu ”Nivus” Nivala, joka on iskenyt miehen 15 kertaa kotiin. Kuulan ykkönen lyöjätilastossa on Eemeli Jämsä kahdeksalla kotiutuksella.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Syyskuu   »
Kategoriat