Esittely
Ottelutilastot
Kuula - Kannuksen Ura
2019 - Miesten Ykköspesis - Miesten ykköspesis
Klo 17:00 Suvannon pesäpallokenttä
8
Kes

Kuulan lyöntipeli aukesi


Paikallinen pesäpallovaltikka on ja pysyy Ylivieskassa. Kuula kaatoi tällä kaudella jo toistamiseen Kannuksen Uran kolmen pisteen arvoisesti. Lauantaina voitto irtosi 718 katsojan edessä lukemin 2-0 (8-1, 4-3).

Kotijoukkue sai otteluun alun, jota se on koko kauden hakenut. Aloittavan sisävuoron jälkeen taululla komeili 4-0 johtolukemat. Kannus ei päässyt missään vaiheessa jaksoa iskuetäisyydelle ja Kuula sen kuin painoi lisää kaasua. Jaksovoitto irtosi murskaavasti 8-1.

Eikä jäänyt paljoa heikommaksi Kuulan toisen jakson ensimmäinen sisävuoro, jossa joukkue paukutti 3-0 johtolukemat. Tämän jälkeen Kannus hiipi juoksun päähän tehtailemalla juoksun per vuoro toisen ja kolmannen aloittavalla. Kuulan kannalta elintärkeän 4-2 pinnan iski kakkoskopparin eteen pallon upottanut Eemeli Jämsä. Kannus tuli väkisin vielä juoksun päähän, mutta Kuula onnistui pitämään ulkopelin hyvässä kuosissa helteisessä kelissä, eikä Aleksi Alanko päässyt rokottamaan enää viimeisenä lyöjänä kahden palon tilanteessa.

Kuulan ykköspalkittu oli 10/11 vaihtolyöntejä tehtaillut Jani Moilanen. Kakkospystin arvoisesti kentällä esiintyi hyvää kupperi- ja kunnarivirettä esitellyt Juho Haapakoski.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Syyskuu   »
Kategoriat