Esittely
Ottelutilastot
Ulvilan Pesä-Veikot - Kuula
2019 - Miesten Ykköspesis - Miesten ykköspesis
Klo 16:00 Ulvila
29
Kes

Paluu juhannustauolta


Kuulan ykköspesisryhmä palaa juhannustauolta viikonloppuna, kun joukkue kohtaa lauantaina vieraissa Ulvilan ja sunnuntaina Pöytyän.

Loistavasti kautensa aloittanut Ulvila on osoittanut kuolevaisuuden merkkejä voittamalla kolmesta viimeisestä ottelustaan ainoastaan yhden. Kuulan ja Ulvilan kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi Suvannolla UP-V:n 0-2 vierasvoittoon.

Sunnuntain kamppailu Pöytyää vastaan on Kuulalle äärimmäisen tärkeä. Pöytyä on sijan ja viisi pistettä edellä. Kolmen pisteen voitolla etumatka sarjan keskikastiin kuroutuisi kummasti. Pöytyä ja Kuula eivät vielä tällä kaudella ole iskeneet yhteen, mutta viime kausina keskinäiset otatukset ovat olleet erittäin tasaisia. Viime kauden kohtaamisista pisteet tasattiin 3-3.

Hurmosjakso riitti pisteeseen


Kuulan vieraskiertueen ensimmäinen ottelu tuotti pistepussiin yhden pongon lisää, kun joukkue taipui kotiutuslyöntikilpailussa Ulvilalle 2-1 (5-11, 5-1, 0-0, 2-1).

Kuula laittoi tuulemaan ensimmäisellä jaksolla, jossa se mätti taululle 11 juoksua. Aappo Savikoski sinetöi jaksovoiton pajatson tyhjennyksellä kolmannen aloittavalla. Ape iski kunnarin myös edellisellä kaudella Ulvilassa, jolloin Kuula varmisti sarjapaikkansa viimeisellä kierroksella.

Toinen jakso eteni tasatilanteessa 1-1 aina viimeiseen vuoroon asti. Neljännen aloittavalla UP-V pääsi livahtamaan 5-1 eikä Kuula tuosta enää noussut.

Supervuoroparissa kotijoukkue jäi täysin vaille tilanteita. Kuula puolestaan pääsi yrittämään kotiutusta kahdesti, mutta tuloksetta.

Ulvila tehtaili kotiutuslyöntikilpailussa aloittavalla vuorolla kaksi juoksua. Kuulan saldo jäi yhteen ja Ulvila nappasi lisäpisteen 3,5 tuntia kestäneen kamppailun päätteeksi.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Helmikuu   »
Kategoriat