Esittely
Ottelutilastot
Kuula - Manse PP
2019 - Miesten Ykköspesis - Miesten ykköspesis
Klo 18:00 Suvannon pesäpallokenttä
3
Hei

Timantinkova ulkokenttä Kuulan testiin


Kuula kohtaa keskiviikkona tämän hetken varmimman ykköspesisjoukkueen, kun Manse PP saapuu Suvannolle vierailulle. Viimeisissä otteluissa vastustajilla on ollut vaikeuksia saada edes kolmostilanteita Mansen tiivistä ulkokenttää vastaan. Tamperelaiset ovatkin päästäneet ylivoimaisesti vähiten juoksuja sarjassa.

Kuula on saanut viimeisissä otteluissaan sisäpeliään mukavasti auki. Tilannetta on tullut runsaasti ja kahdessa vierasottelussa viikonloppuna tilanteet jalostuivat juoksuiksi. Kuumina mailan varressa ovat olleet eritysesti Tuomo Rautio sekä Aappo Savikoski, jotka iskivät yhteensä 18 juoksua Kuulalle Pöytyällä ja Ulvilassa.

Mansen paidassa nähdään muutama ylivieskalaisille tuttu pelaaja, kun tamperelaiset hankkivat lautasen äärelle täksi kaudeksi Taneli Lassilan. Lisäksi Timo Torppa hoitaa toista kauttaan Manse PP:n etenijäjokerin tonttia.

Mansen rutiini puhui Suvannolla


Manse PP oli Kuulaa edellä niin sisä- kuin ulkopelissä keskiviikon ykköspesiskamppailussa. Tamperelaiset esittivät vakuuttavimpia otteita, mitä tänä suvena on Suvannolla nähty ja veivät pisteet mukanaan lukemin 0-2 (0-6, 1-7).

Kuula ei päässyt missään vaiheessa kunnolla iholle, kuten juoksuerosta voi päätellä. Kotijoukkueen avauskokoonpanon miehistä sivussa olivat Ville Majava ja Aatu Saastamoinen, jota lautasen ääressä tuurasi hienosti Antti Karjaluoto.

Kuulan pelit jatkuvat keskiviikkona 10.7. kotiottelulla Puijon Pesistä vastaan.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Helmikuu   »
Kategoriat