Esittely
Ottelutilastot
Kuula - Puijon Pesis
2019 - Miesten Ykköspesis - Miesten ykköspesis
Klo 18:00 Suvannon pesäpallokenttä
10
Hei

Kuulalle vieraita Kuopiosta


Kuula saa keskiviikkona vieraita Kuopiosta, kun sarjan keskikastissa majaileva Puijon Pesis saapuu Suvannolle vieraaksi.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Puijonlaaksossa Kuulan kannalta katkeraan tappioon. Tuolloin oma koira pääsi puraisemaan ikävästi, kun Kuulassa useamman vuoden pelannut Teemu Nivala käänsi ottelun kulun läpilyönnillään ensimmäisen jakson viimeisessä vuorossa.

Puijo on onnistunut parina viime kautena kääntämään keskinäiset ottelut edukseen. Kovuus ratkaisupaikoissa on ollut kuopiolaisten valtti ja sitä vaaditaan keskiviikkona Kuulalta, jotta pisteet jäävät Suvannolle.

Suuri pettymys Suvannolla


Kuulan ykköspesisjoukkue hävisi loppukauden kannalta merkittävän ottelun keskiviikkona Suvannolla. Kolmen pisteen voitto olisi pitänyt pudotuspelihaaveet vielä elossa, mutta toisin kävi. Puijon Pesis vei pisteet mukanaan 0-2 (1-5, 1-6) lukemin.

- Tuommonen hajuton ja mautonhan tuo peli oli. Tuntunut koko kauden, että kotona on joku lukko päällä heti pelin alusta lähtien. Se ei oikein lähde sellaiseen hurmokseen missään vaiheessa. Kaarella ei uskalleta avata suuta ja suoraan sanottuna se on sitten aneemista paskaa, kommentoi Kuulan ykköspalkittu Joel Salmela kotijoukkueen esitystä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Helmikuu   »
Kategoriat