Esittely
Ottelutilastot
Kannuksen Ura - Kuula
2019 - Miesten Ykköspesis - Miesten ykköspesis
Klo 18:00 Kannus
7
Elo

Kannus kaatui puhtaasti - kaikki vielä omissa käsissä


Kuula teki sen mitä täytyikin keskiviikkoiltana Lestijoki Areenalla. Kannus kaatui komeasti ja kolmannen kerran tällä kaudella kolmen pisteen arvoisesti 0-2 (5-8, 2-8).

Ottelu oli läpiöyöntien sävyttämä ja säilyi tasaisena lähinnä jaksojen alut. Kuula aloitti ottelun väkevästi tekemällä ensimmäiseen sisävuoroon kolme tikkiä. Juoksun teossa onnistuivat Eemeli Jämsä kaksi juoksua tuottaneella kunnarillaan sekä Antti Karjaluoto. Kannus taisteli tasoittavalla vuorolla vielä 4-3 johtoasemaan. Keltamustien väkevintä antia esitti Pete Seppälä, joka iski kolmen juoksun arvoisen kunnarin. Tämän jälkeen Kuula tuli ensin Jaakko Kemppaisen kunnarilla tasoihin ja pian Aatu Saastamoisen ja Tuomo Raution lyödyillä ohi. Kemppainen kaunisteli neljännen aloittavalla varmuuden vuoksi lukemia kahdella juoksulla.

Toinen jakso oli täyttä Kuulan näytöstä. Ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui Aappo Savikosken kunnari 1-1 tilanteessa. Savikosken sivalluksen jälkeen taululla komeili 1-4 lukemat ja peli oli sitä myöden taputeltu. Neljäski kunnarin kuulalaisten mailasta nähtiin ja se oli Tuomo Raution käsialaa.

Kolmen pisteen voitto tiesi sitä, että voittamalla tulevat Kannus- ja Vähäkyrö-pelit kolmen pisteen arvoisesti Kuula säilyttää sarjapaikkansa varmuudella. Muuten täytyy turvautua korkeampaan matematiikaan ja odotella tuloksia Laukaan ja Pöytyän otteluista.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Joulukuu   »
Kategoriat