Esittely
Ottelutilastot
Kuula - Kannuksen Ura
2019 - Miesten Ykköspesis - Miesten ykköspesis
Klo 16:00 Suvannon pesäpallokenttä
10
Elo

Viimeinen paikallisvääntö


Lauantaina Kuula ja Kannus pelaavat viimeisen paikallispelin Ykköspesiksessä pistkään aikaan. Tulevalla kaudella paikalliskahinoita tuskin nähdään, sillä Uran säilymismahdollisuudet nojaavat omaan täydelliseen suoritukseen ja SImon Kirin romahtamiseen.

Kuulalla puolestaan on edessä varsin tuttu tilanne viime kausilta. Suora säilyminen vaatii kahdesta viimeisestä ottelusta mitä todennäköisimmin kahta voittoa ja mieluiten kolmen pisteen sellaista.

Kolme paikalliskahinaa on joukkueiden välillä jo takana. Kuula on ollut näissä suvereeni vieden pisteet 9-0. Pelillisesti paras esitys nähtiin tällä viikolla Kannuksessa, kun Ura kaatui railakkaan sisäpelin ja neljän kunnarin siivittämänä 0-2 (5-8, 2-8).

Kannus nurin neljännen kerran


Kuula kaatoi lauantaina neljännen kerran tällä kaudella paikallisvastustaja Kannuksen kolmen pisteen arvoisesti. Voitto irtosi Suvannolla 2-0 (2-0, 7-3) lukemin.

Niukista lukemista huolimatta Kuulalla ei ollut ensimmäiselläkään jaksolla ongelmia viedä voittoa nimiinsä. Vahva ulkopeli piti Uran vaarallisimmat kotiutusrynnistykset kurissa sekä lyöjäjokerien Jämsän ja Raution onnistumiset mailan varressa takasivat sen, että kotijoukkue poistui voitto taskussaan jaksotauolle.

Toisella jaksolla Raution kunnari 4-1 tilanteessa ratkaisi pelin lopullisesti Kuulalle. TIlanteen päätteeksi taululla komeili 7-1 lukemat. Kannus kaunisteli juoksusaldoaan viimeisessä sisävuorossa parilla onnistumisella, mutta sen suurempaan kiriä vieraat eivät saaneet viriteltyä.

Kuulan voitto ja viikonlopun muut ottelut tiesivät sitä, että kauden viimeisestä ottelusta Vähäkyröä vastaan riittää voitto sarjapaikan säilyttämiseen ilman karsintoja. Muussa tapauksessa Ykköspesispaikasta mitellään SImon Kiriä vastaan. Parhaassa tapauksessa Kuula voi nousta sarjassa 7. sijalle. Vähäkyrölle riittää karsintojen välttämiseen yksikin piste, jos Pöytyä ei saa viimeisestä ottelustaan Mansea vastaan pisteen pistettä.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Joulukuu   »
Kategoriat