Esittely
Ottelutilastot
Kuula - Nivala Pesis
2019 - E-tytöt - Sijoitusottelu
Klo 18:00 Kivioja
28
Elo

E-tyttöjen viimeinen peli kunnaririkasta juoksuiloittelua


E-tytöt pääsivät pelaamaan viimeisen pelinsä naapuriseura Nivala Pesistä vastaan aurinkoisessa ja lämpimässä säässä kotikentällään. Jo alusta asti peliin lähdettiin hyvällä ja iloisella asenteella. Tavoitteena oli pitkän kesän päätteeksi nauttia vielä viimeisestä pelistä koko joukkueella, pitää hauskaa ja tehdä hyviä suorituksia. Jo kapteenina toimineen Riikan ollessa hutunkeitossa, tytöt näyttivät kannustamisen mallia koko joukkueena.

Kuulan juoksuiloittelun aloitti Minja lyömällä ensimmäisenä lyöjänä pallon takakentältä läpi kunnarin arvoisesti. Pian Minja saikin kiitää kotiin harhaheiton avustamana. Aino pääsi lyömään kotiin Riikan ja Annin ja Noora juoksi pian kotipesään harhaheiton avustuksella. Ensimmäisessä ulkovuorossa näkyi pieni hätäily ja huolellisuus tahtoi unohtua innon edestä. Ensimmäisen vuoroparin jälkeen tilanne olikin jännittävästi 5-5.

Toinen vuoropari päästiin aloittamaan taas juoksurikkaasti, kun Anni meni kentälle ja Nella suoriutui perässä vaihtamisesta. Noora löikin heti perään molemmat tytöistä kotipesään ja ehti itse kolmoselle saakka. Pian taulunhoitaja sai lisätä Kuulan juoksulukemiin kolme lisäjuoksua tyttöjen juhliessa Janican kunnaria kolmosella, kun edellä kotipesään ehtivät Aino ja Netta. Anni näytti myös jakson loppuun nopeuttaan karkaamalla hienosti kakkoselle. Nivalan kiri jäi hieman lyhyeksi ja jakso merkittiin kotijoukkueen hyväksi 15-7.

Toisen jakson alkuun Nivala sai hyvän lähdön ja löikin kuusi juoksua. Mukaan mahtui mm. hieno takakentän puhkaisu, josta ansaittu kunnari. Hyvästä ensimmäisestä jaksosta itsevarmuutta saaneet Kuulan tytöt astelivat lyöntipaikalle ja kurinalaisesti menivät kentälle, tekivät tilanteen ja Noora ja Aino pääsivät kotiuttamaan. Numerolle kuusi vaihdettu Nella näytti lyömisen mallia ja pisti pallon takaa läpi ja taas pääsivät tytöt kolmospesän kupeeseen juhlimaan. Ulkopeli jatkui samalla hyvällä energialla ja innolla eikä Nivalan tilille päästy kirjaamaan kuin kolme lisäjuoksua.

Vielä viimeiseen vuoroon, jossa nähtiin monipuolista kotiuttamista. Sippe otti väärät pois ja Nella sai hölkkäillä kotipesään rauhassa, Aikku ja Riikka löivät hienot pienet, joista molemmista tuloksena juoksu. Noora sinetöi vielä jaksovoiton kotijoukkueen viidennellä kunnarilla. Toinen jakso päättyi 15-9 ja ottelu siis lopulta Kuulalle puhtaasti 2-0.

Ottelussa palkittiin kotijoukkueelta kakkospalkinnolla ensimmäisellä jaksolla hyvin lukkaroinut ja mailan varressa varma Aino Kotimaa. Ykköspalkinnon sai taidokkaita pieniä sekä kovia pommeja kenttään iskenyt Noora Hietasaari. Tsempparina palkittiin loppuun asti yrittänyt ja ahkerasti tuuletellut Aino-Ilona Manninen.

Pelin jälkeen ilmassa oli jopa pientä haikeutta, osan jatkaessa ensi kaudeksi D-tyttöihin ja toisten jäädessä E-tyttöihin. Tästäkin syystä viimeisestä voitosta nautittiin kaikin siemauksin. Yhteistä tekemistä on vielä luvassa testien sekä joukkuepäättäjäisten verran ennen ansaittua taukoa.

Kauden loppupuolella valmennusporukka voi olla tyytyväinen joukkueen yhteiseen henkeen ja etenkin syksyn viimeisissä peleissä on jokainen pelaaja puhaltanut yhteen hiileen. Kauden 2019 E-tytöt ovat myöskin olleet ahkera joukkue harjoittelemaan ja reeneissä on pääosin raikunut nauru, mutta silti pidetty tekemisen taso hyvänä. Tästä on hyvä hiljalleen suunnata katseet kohti talvikautta. E-tytöt kiittävät myös vanhempia ahkerasta kuljettamisesta pitkin maakuntaa pelaamaan sekä talkootyöstä kotipeleissä.

Kuulan E-tyttöjä on kauden 2019 aikana edustaneet Nella Arvola, Saara Eskola, Mila Haapakoski, Netta Hietamäki, Noora Hietasaari, Aino Kotimaa, Anni Lämpsä, Aino-Ilona Manninen, Riikka Myllylä, Janica Salmela, Lilja Siltakoski, Minja Siltakoski, Sipriina Törmikoski ja Meimi Vähäkangas. Joukkueen johdosta on huolehtinut Kati Hietasaari ja valmennuksesta ovat vastanneet Miina Mehtälä, Lotta Myllylä ja Kaisa Pylväs.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Tammikuu   »
Kategoriat