Esittely
Ottelutilastot
Kuula - Oulu
2019 - Miesten suomensarja - MSS Pohjoislohko
Klo 18:00 Suvanto
2
Hei

KIVIMIEHET JÄLLEEN VOITTOON!


Kesätauko on saatu päätökseen ja aika palata kentille. Pitkältä tuntuneet pari viikkoa ovat nyt ohi. Kauden toinen puolikas saadaan aloittaa hienossa aurinkoisessa säässä.

Tämän päivän vastustajana Oulun Lippo.
Lippo on aloittanut kautensa kohtalaisen hyvin ollen sarjassa kolmantena. 10 peliä ja 14 pistettä. Kivimiehet kuudentena 11 pisteellä, mutta pelejä pelattuna vasta 8.

Kivimiehillä tänään koppareina Aki ja Eemeli. Rasse, Juho, Jyri ja J-P linjassa. Edessä Eetu ja Niko. Lukkarina Henkka ja jokerit Janne, Teemu sekä ensi esiintymisen suomensarjassa tekevä Markus Matikainen.

Oulun Lippo vie hutun keiton ja lähtee ulkovuoroon.
Faktatieto kovalyöntisestä Kivimiesten joukkueesta on nähtävästi levinnyt Ouluun. Oulun ulkopelissä oleva paniikki on havaittavissa heti vuoron alusta. Ensin juoksu harhaheitolla, heti perään väärillä ja vielä harhaheitolla. 3-0 tilanteessa J-P Kujala laittaa kalkkia kouraan ja lyö Matolan kotiin. Tilanne on jo 4-0, eikä peli ole vielä päässyt edes kunnolla alkamaan.
Ensimmäiseen sisävuoroon ei enempää juoksuja hakattu.
Ulkopeli on tiivistä ja Lippo jätetään ensimmäisen tasoittavalla nollille.
Toisessa vuorossa, kukapa muu kuin itse suvannon sheriffi Janne Vinkki astuu esiin. Janne lyö pallon 2-rajasta jokirantaan! Leskelä ja Sorvoja tuovat juoksut ja Vinkki kiertää kunnarin. Kivimiesten joukkue juoksee tuulettamaan Vinkin kunnaria.
Tunnelma nousee ja keskikesän juoksujuhlat ovat alkaneet.
Nyt Seppälä kotiuttaa Vinkin. Tilanne jo 8-0.
Paananen lyö ja Salomaa tuo 9-0.
Seuraavana lyömään tulee J-P Kujala.
Kujalan silmistä kiiltävä halveksuva katse seilaa siepparista 2-vahtiin ja takaisin.
Sieppari ja pesävahti astelevat levottomasti paikoillaan toisiaan katsoen. Jokainen kentällä oleva tietää että kohta tulee ja kovaa.
Vierailijat vakavoituvat, sykkeet nousevat ja tunnelma on odottava. Jännitys tarttuu myös lukkariin. Pitkän hiljaisuuden päätteeksi lukkari nostaa pallon vihdoin ja viimein ilmaan. Perussyöttö, johon on helppo lyödä. Lipon pelinjohtaja menee polvilleen ja puristaa käsiään nyrkkiin toivoen ihmettä.
Kujala iskee kakkospesään kohdistetun lyöntinsä sellaisella raivolla, että kukaan ei sitä pysäytä. Pallo menee läpi, kenttä rullaa ja tilanne jo 11-0!
2 vuoropariin ei enempää juoksuja. Lippo pidetään edelleen nollilla.
Kolmannessa vuorossa Sorvoja kotiuttaa Jutilan loistavalla välilyönnillä. Juho matola iskee vielä Seppälän kotiin ja vastustaja joutuu jo tosissaan hakemaan motivaatiota myllytyksen keskellä.
Neljännessä vuorossa Vinkki lyö ja Suhonen tuo jakson 14 juoksun.
Oulu tulee sisälle viimeistä kertaa ja saa peliään hieman auki. 2 juoksua Oululle ja jakso pakettiin numeroin 14-2!

Jakso tauolla Lipon miehet saivat asennetta peliin. Vierailijat saavat 2 juoksua heti ensimmäiseen vuoroon. Tyytyväisyyden tunne ja usko omaan tekemiseen on havaittavissa pohjoisen pojista. Kyseinen tunnetila jää valitettavan lyhyeksi.
Juho Matola iskee kunnarin ensimmäisellä lyönnillään! Tasoitusjuoksun 2-2 on J-P Kujalan käsialaa.
Kotijoukkueen peli alkaa hieman yskähdellä toisella jaksolla.
2A lipon Jesse Haapanen ehtii kotipesään harhaheiton turvin ja 3A Partanen kotiuttaa Schroderuksen.
Kolmannen lopettavalla Kivimiesten ainoaksi juoksuksi jää Vinkin lyömä ja Kujalan tuoma 3-4 kavennus.
Oulu menee viimeistä kertaa sisälle ja pääsee kokeilemaan Kivimiesten ulkokentän lujuutta. Lippo järjestää palottoman ajolähdön. Ukkoa lyödään kotiin, mutta juoksuja ei tule. Polttolinja on muuri, jota kestää kyllä hakata. Palo kerrallaan taululle ja vuoron vaihto.

Kivimiehet lähtevät hakemaan toisen jakson voittoa 1 juoksun takaa-ajo asemasta.
Peli etenee kuin aiemmissakin vuoroissa ja tilannetta tulee.
Lipon mukana tulleet fanit saavat opetuksen pelin lopussa. Pitkin peliä kuulunut epätoivoinen koppijokeri höystäminen loppuu nyt.
Vinkki viheltelee ja kaivaa lyöntihanskoja takataskustaan. On tullut aika hiljentää huutelijat. Mailapussista goldhammer kouraan ja lyöntipaikalle.
Salomaa odottaa kolmosella. Syöttö nousee, Vinkki lyö ja Salomaa pinkoo kotipesään! Jakso on tasoissa!
4-4 lukemissa Oulu yrittää saada peliä poikki, muttei onnistu. Vinkki on ehtinyt jo kolmoselle. Eetu Paananen saa ratkaisijan viitan lyömällä pystärillä Kivimiesten voittojuoksun! Janne syöksyy kotipesään ja täydet 3 pistettä jäävät Ylivieskaan.
Jännittävä toinen jakso saadaan päätökseen.
Loistava paluu kesätauolta kentille.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 0
(14 - 2) (5 - 4)
Oulu
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Helmikuu   »
Kategoriat