Esittely
Ottelutilastot
Rovaniemi - Kuula
2019 - Miesten suomensarja - MSS Pohjoislohko
Klo 15:00 Rovaniemi
10
Elo

JO VAIN MET LÄHIMMÄ POHJOISHEEN!


Viikonlopun vierastupla alkoi mukavasti ja Kivimiehille puhdas voitto Rovaniemeltä.
Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Ylivieskassa kasvatti Kivimiesten pistepottia täydet 3 pistettä. Tämän päiväinen reissu Rovaniemelle jatkui samoissa merkeissä ja 3 pistettä lisää Ylivieskaan. Poromiehet on nyt korvamerkitty kahteen kertaan tälle kaudelle ja matka jatkuu Suomussalmelle.

Peli alkoi hyvällä hyökkäyksellä ja paloton ajolähtö järjestetään hetkessä. Pelin avausjuoksun lyö Janne Vinkki ja tuojana Eetu Paananen.
Rovaniemi kampeaa itsensä tasoihin Oskari Sattan lyödessä Atte Minkkisen.
Toisen aloittavalla Kivimiesten juniorimyllystä joukkueeseen nostettu Teppo Ylikulju iskee Jyri Suhosen kotiin. Tämä 33-vuotias Kokkolan karpaasi ei goldhammerin kouraan saatuaan kuule eikä näe mitään. Ylikuljun raivoisa veto kimpoaa 3-polttajan räpylästä kauas ja Suhonen pinkoo kotiin! Taululle 1-2.
2L vaatimattomuudestaan tunnettu Henri Leskelä ottaa roolia lautasella. Rovaniemen sisäpeli sakkaa pahemman kerran Leskelän lukkarointiin. Etenijöiden irtoamiset ja laittomat lyönnit tuovat taululle 3 ristiä nopeasti.
3A J-P Kujala herättelee joukkuetta loistavalla läpilyönnillään. Vastustamaton veto tuottaa 1+1 ja taululla jo 1-4. Janne Vinkki jatkaa kotiuttamalla Kujalan ja vuoroparin jälkeen tilanne 1-5.
3L hetken herpaantuminen räpylässä kostautuu ja omat virheet maksavat 4 juoksua. Rovaniemi nauttii hetken hurmoksesta tilanteen ollessa 5-5.
Seuraava vuoro muuttaa kuitenkin hurmoksen hädäksi. Lyöjämiehenä tunnettu Niko Jutila tulee kakkostilanteeseen lyömään. Pelinjohtaja Still viittoo käsillään ohjeita suuntaan jos toiseen. Tällä kertaa polttoyritys ei osu kohdalle ja hyvän vaihtolyönnin päätteeksi kenttä rullaa 3 juoksun arvoisesti.
Jakso laitetaan kunnialla päätökseen ja kotijoukkue pidetään viimeisessä vuorossa nollilla. Loppulukemat 5-8.

Toisella jaksolla kotijoukkue aloittaa sisältä.
Vastustajan sisävuorolta ei oikeastaan kummoista kerrottavaa ole. Palot tauluun ja räpylät käteen.
Kivimiesten tasoittavasta sisävuorosta puolestaan on. Matola lyö ensimmäisellä lyönnillään pallon maisemiin ja kiertää kunnarin. Koko Kivimiesten joukkue tuulettaa! Kädet ovat ilmassa kaarella olevilla pelaajilla ja katsomossa istuvalla Mantelan bussikuskilla. Loistava aloitus toiselle jaksolle tuo meteliä kaarelle. Sitä mukaa kun laskevat joukkueen kädet, laskee myös tuomarin käsi. Kunnari muuttuu paloksi. Matola kävelee kotipesään pienimuotoisten tupinoiden saattelemana.
Se ei ole sarjakärki, eikä mikään joka ei tällaisessa tilanteessa heitä isompaa vaihdetta pesään. Paananen menee kentälle. J-P Kujala tulee lyömään. Jo ensimmäisellä jaksolla kunnarin iskenyt Kujala tekee mitä pelinjohtaja Jämsä käskee. Täydellinen veto kakkosluukusta ja Paananen polkee! Paananen polkee ja perässä tulee Kujala. Eetu kotiin ja J-P kiertää jälleen kunnarin. Tätä kunnaria ei peruta!
Aivan jäätävä lyönti ja pelin ote on täysin vierasjoukkueella. Kujalan muodottomaksi lyömää palloa etsitään edelleen.
Kivivuori tulee nyt päälle ryminällä. Seuraavana lyömään Jyri Suhonen, joka iskee Kujalan vastustamattomalla välilyönnillä kotiin.
Ylikulju iskee kovaa saumaan ja Suhonen tuo jälleen juoksun. Vuoron päätteeksi komeat 0-4 lukemat.
Kotijoukkue tulee sisälle. Vuoro jatkuu Leskelän hallinnassa. Kärpänen ykköseltä ja 2 seuraavaa ristiä kentälle meno ongelmien seurauksena.
Toinen vuoropari pelataan ilman juoksuja.

3.lopettavalla aiemmista vuoroista tuttu härkäpari Ylikulju&Suhonen hoitelevat pohjoisen reissun viimeisen juoksun. Taululla 0-5 ja kotijoukkue Napa-Pesis viimeisen kerran sisälle.
Ei juoksuja ja 3 pisteen voitto ylivieskaan.

  • Matka jatkuu Suomussalmella. Peli Suomussalmi-Kivimiehet sunnuntaina klo 14.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Rovaniemi 0 - 2
(5 - 8) (0 - 5)
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Joulukuu   »
Kategoriat