Esittely
Ottelutilastot
Kempele Blue - E-tytöt
2020 - E-tytöt - Pohjoisen alueen pelisarja
Klo 14:30 Kempele
25
Hei

Ennakkoinfo


Aikataulua ei varmistettu. Päivä varmistuu vielä.

Hyvällä ulkopelillä E-tytöille kaksi voittoa


Lauantaiaamuna E-tytöt ottivat suunnaksi Kempeleen Linnakankaan ja valmistautuivat pelaamaan kaksi turnausmuotoista sarjapeliä Simon Kirin ja Kempeleen Kirin joukkueita vastaan. Päivän parasta valttia oli ehdottomasti kestävä räpylä. Pikkuhiljaa myös sisäpeli alkoi muutaman tukkoisen pelin jälkeen löytää uomiaan, vaikka vesisade veikin siitä parhaan terän.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Simon Kiri. Ulkopelissä pallo tarttui räpylään ja ulkokenttä liikkui hyvin pallolle, mutta vastustajaa autettiin lukuisilla harhaheitoilla. Sisäpeli rullasi kuitenkin riittävän hyvin, jotta päästiin kiinni voittoon. Kolmen vuoroparin peli päättyi lopulta Kuulan voittoon lukemin 8-16 ja voittoa päästiin juhlistamaan voittoringin ja -laulun merkeissä.

Toisen pelin alkaessa vesisade yltyi ja peli pelattiinkin sateen virkistäessä. Ulkopelissä päästiin jälleen kiinni kesän parhaimpiin. Tytöt liikkuivat hyvin ulkokentällä ja hakivat palloja kiinni rohkeasti. Myös heitot paranivat edellisestä pelistä huomattavasti. Hyvästä ulkopelistä kertoo myös Kempeleen vain kaksi tehtyä juoksua. Sisäpelissä kotiutusyritykset tahtoivat kantaa kopiksi, mutta rullaava sisäpeli takasi riittävästi tilanteita ja niiden myötä myös juoksuja. Loppulukemiksi kirjattiin lopulta 2-11 Kuulan hyväksi.

Turnauksessa palkittiin joka joukkueelta onnistuja sekä tsemppari. Kuulan onnistujaksi valittiin ensimmäisessä pelissä jokeriroolissa 100% sisäpeliä pelannut ja toisessa hyvän sisäpelin lisäksi myös varmasti oman paikkansa etukentällä hoitanut Mireka Valtonen. Tsemppariksi valittiin joka tilanteessa loppuun asti yrittänyt, toisia kannustanut, tuuletellut ja oman roolinsa moitteetta hoitanut Aino-Ilona Manninen.

E-tyttöjen pohjoisen alueen pelisarjan pelejä on jäljellä enää kolme. Seuraavan kerran tytöt ovat liekeissä lauantaina 8.8. pelattavassa turnauksessa Haapajärven Pesä-Kiiloja sekä Kempeleen Kiri blue:ta vastaan.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
Kategoriat