Esittely
Ottelutilastot
Ylihärmä - C-tytöt
2020 - C-tytöt - C-tytöt SM-sarja
Klo 16:00 Ylihärmä
28
Kes

C-tytöt aloittaneet SM-sarjan voittoisasti


C-tyttöjen SM-karsintasarja muuttui SM-sarjaksi, kun koronan vuoksi valtakunnallinen Nuorisoleiri jouduttiin perumaan tältä vuodelta. SM-sarjaa pelataan kuudessa lohkossa, joissa panoksena on lohkon voittajalle suora jatkopaikka Seinäjoella 22-23.8. pelattavaan 12 joukkueen lopputurnaukseen. Myös lohkossa toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneella on vielä mahdollisuus päästä mukaan lopputurnaukseen, kun kuusi muuta lopputurnauspaikkaa ratkotaan ottelupareina paras yhdestä - järjestelmällä. Ottelut pelataan la 15.8. ja otteluiden voittajat saavat paikat lopputurnaukseen.

Kuulan tytöt aloittivat SM-sarjan kotipelillä Haapajärveä vastaan, josta jännittävien vaiheiden jälkeen tuloksena oli 1-0 (4-3,3-3) voitto.

Ottelun pöytäkirja

Toiseen peliin Ylihärmään matkattiin hieman vajaakuntoisella kokoonpanolla ja osalle pelaajista vierailla pelipaikoilla. Peli päättyi helteisessä säässä lopulta Kuulan reiluun 0-2 (2-8,7-18) voittoon. Pelissä nähtiin useampi läpilyönti. Pelissä palkittiin Iida Säilynoja ja Meeri Seppälä.

Ottelun pöytäkirja

Seuraava C-tyttöjen SM-sarjan peli pelataan Vetelissä Vimpelin joukkuetta vastaan perjantaina 3.7. klo 18

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Ylihärmä 0 - 2
(2 - 8) (7 - 18)
Lisää uutisia
C-tytöt
«  Syyskuu   »
Kategoriat