Esittely
Ottelutilastot
Naisten Ykköspesis - Mailattaret, Vaasa
2017 - Naisten Ykköspesis - Naisten Ykköspesis runkosarja
Klo 13:00 Suvannon pesäpallokenttä
12
Elo

Kuulattarien kausi päättyi 1-2 tappioon


Lauantaina 12.8. Kuulattaret pelasivat ensimmäisen ykköspesiskautensa viimeisen pelin. Sarjassa tuolloin viimeisenä majaillut Vaasan Mailattaret saapui Suvannolle vieraaksi.

Yleensä 21 pelissä tehtyä juoksua riittäisi kevyestikin ottelun voittoon, mutta kun ensimmäisellä jaksolla tekee itse yhdeksän ja päästää kymmenen, niin voitto on vielä pitkissä kantimissa. Lauantaina nähtiinkiin taas jaksopelin erikoisuus, ensimmäisellä jaksolla kumpikin joukkue teki runsaasti juoksuja - Vaasan tehdessä yhden enemmän. Toisella jaksolla Kuulattaret siirtyivät kuskin paikalle ja nakuttivat juoksuja koko joukkueen voimin. Toinen jakso päättyi Kuulattarille selkeästi 12-4. Ottelun lopputulos lähdettiin ratkomaan siis supervuoroon ja superissa Vaasalle riitti yksi tehty, kun Kuulattaret eivät juoksujen teossa enää onnistuneet.

Kausi oltaisiin haluttu päättää voittoon, mutta Kuulattarien ensimmäisen jakson heikko ulkopeli ratkaisi nyt voiton Vaasalle.

Kuulattarilta palkittiin ykköspalkinnolla hurjassa vireessä ollut Anu Nyman sekä tasaisen varmasti onnistunut Eveliina Hildén.

Tämän pelin myötä Kuulattaret jäävät syyslomalle. Tulossa vielä lähiaikoina koostetta kuluneesta kesästä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 2
(9 - 10) (12 - 4) (0 - 1)
Mailattaret, Vaasa
Lisää uutisia
Pesäpallo
«  Toukokuu   »
Kategoriat