Kuulattarien kapteenisto kaudella 2018
13.12.2017 20:10 Uutiset / Naisten Ykköspesis

Kuulattarien kapteenisto on valittu! Kaudella 2018 kapteenin rooliin asettuu Jenna Ahlholm. Varakapteeneina toimivat Anu Nyman sekä viime kaudeltakin tuttu Hanna Muhonen

Kaudella 2018 Kuulattarien kapteenina toimii Jenna Ahlholm. Varakapteeneina toimivat Anu Nyman sekä viime vuonnakin kapteenistossa ollut Hanna Muhonen. Tuoreelta kapteenistolta kerättiin kommentit fiiliksistä kapteenistoon päätymisestä, kuluneesta talviharjoituskaudesta ja tulevasta kesästä.

Kapteeni Jenna Ahlholm aloittaa sanomalla, että on kunnia-asia toimia näin hienon joukkueen kapteenina. "Meillä on aina ollut joukkue, jossa vallitsee erityisen hyvä joukkuehenki ja joka viihtyy yhdessä. Tavoitteenani on pyrkiä ylläpitämään joukkueen hyvää fiilistä myös jatkossa." Jenna toteaa, että kapteenivalinta on myös oma henkilökohtainen kasvunpaikka."Olen aina ollut temperamenttinen ja nollasta sataan kiihtyvä tyyppi. Uskon kuitenkin, että kapteenin rooli tuo tietynlaista itsehillintää - täytyy kiinnittää huomiota omaan käytökseen ja toimia hyvänä esikuvana peleissä ja treeneissä." Kapteenin tehtävistä Jenna korostaa joukkueen tsemppaamista, hyvän fiiliksen ylläpitämistä sekä linkkinä toimimista pelinjohdon ja pelaajien välillä.

Toisena uutena kasvona kapteenistossa nähdään Anu Nyman. Anu kommentoi fiiliksiään yllättyneeksi ja iloiseksi kuultuaan kapteenistoon valitsemisesta. "On mukava saada uudenlaista vastuuta ja toivon, että pystyn tuomaan joukkueeseen vielä entisestään lisää asennetta ja iloista meininkiä. Joukkue on motivoitunut ja viime kaudesta saimme hyvää osviittaa sen suhteen mitä pitää lähteä kehittämään. Odotan innolla mitä tuleva kausi tuo tullessaan!"

Myös viime kaudella kapteenistossa vaikuttanut Hanna Muhonen kiittää edelleen luottamuksesta ja toteaa että pyrkii parhain mahdollisin keinoin tsempata joukkuetta tuleviin koitoksiin. "Joukkue vaikuttaa edelleen loistolta ja hengen luominen tähän sakkiin ei tule olemaan ongelma." Kaaripelissä tunnetusti loistava Hanna lupaa, että ensi kesänä joukkueen kaaripeli siirtyy "nextille levelille"!

Kulunutta talviharjoituskautta kapteenisto kommentoi hieman erilaiseksi kuin aiemmin. "Osa joukkueesta on lähtenyt opiskelemaan ja tästä syystä viikolla treeneissä onkin paikalla pienempi ryhmä. Viikonloppuisin treenataan isommalla porukalla ja kahden viikon välein pyritään pitämään tiiviimpi treeniviikonloppu, jolloin paikalla olisi koko joukkue. Tämän myötä omatoimisen treenaamisen merkitys on korostunut huomattavasti."

Kapteenisto nostaa esiin myös sen, että viime kausi oli joukkueen ensimmäinen kausi ykköspesiksessä, joten nyt on jo vähän pohjaa sille mitä ensi kesältä voi odottaa. "Viime kausi meni pitkälti opetellessa uuteen sarjatasoon, pitkiin pelireissuihin ja uusiin vastustajiin. Tästä huolimatta ensimmäinen ykköspesiskesä sujui kohtalaisen hyvin. Parannettavaa kuitenkin jäi ja joukkueen on nostettava tasoa vielä entisestään. Treeneissä onkin nyt painotettu entistä enemmän ulkopeliä, mikä osoittautui viime kesänä joukkueen suurimmaksi haasteeksi."

Kaiken kaikkiaan kapteenisto kokee, että joukkueessa vallitsee hyvä fiilis ja motivaatio treenaamiseen ja tästä on hyvä lähteä kohti kautta 2018!

Seuraavan kerran koko joukkue kokoontuu tulevana viikonloppuna kun ohjelmassa on testejä, palavereita ja yhdessä oloa saunaillan merkeissä.


   
Lisää uutisia
Pesäpallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat