Jäsenmaksut, lisenssit ja ilmoittautumiset 2019
15.4.2018 20:28 Uutiset / Pääsivusto


Ohje päivitetty 11.4.2019!

  • Suunnistajien tulee maksaa Kuulan jäsenmaksu. Mikäli aiot osallistua AM- / SM-kisoihin, tulee jaostolle maksaa lisäksi 20 euroa / 18 v täyttänyt (alle 18-vuotiailta ei maksua). Ylivieskan Kuulan
    suunnistusjaoston tili: FI94 5534 0520 0204 09. Merkitse viestikenttään henkilöiden nimet, joita maksu koskee.
  • Jos osallistut kansallisiin kilpailuihin, tarvitset Suunnistusliiton lisenssin. Se lunastetaan Suomisport-sivuston kautta. Ohjeet ja hinnat löytyvät osoitteesta https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/
  • Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu IRMAn kautta (irma.suunnistusliitto.fi). Kukin suunnistaja maksaa osalllistumismaksut itse, ja kauden lopussa laskuttaa ne jaostolta. Jaosto korvaa kaikki AM-, SM- ja viestimaksut sekä 50% kansallisten kilpailujen maksuista. Kansallisten 50% osuuden kasvaessa yli 50 € suunnistaja voi laskuttaa kaikki yli olevat maksut.

Viestijoukkueiden ilmoittaminen kisoihin:

  • Juoksijat kasaavat joukkueet ja ilmoittavat ne Juhani Jaakolalle (jteam (at) hotmail.fi), joka ilmoittaa eteenpäin kisan järjestäjälle / IRMAaan ja suorittaa maksun.
  • Venlojen ja Jukolan joukkueiden kasaaminen: ilmoita osallistumishalukkuutesi IRMAan tai jollekin jaoston jäsenelle. Joukkuet ja juoksujärjestykset päätetään palaverissa kesäkuun alussa. Samalla selvitämme lisäsuunnistajien ja kyytien tarpeet sekä varataan bussista paikat.   
Lisää uutisia
Suunnistus
«  Huhtikuu   »
Kategoriat