Kalajokilaakson iltarastien TULOKSET ja VÄLIAJAT 22.9.2020
22.9.2020 19:57 Uutiset / Pääsivusto

VÄLIAJAT:
Kalajokilaakson iltarastien VÄLIAJAT 22.9.2020.html


A-rata 5 km

(Lähti: 18, Keskeytti: 0, Hylätty: 0)

1. Päivärinta Sauli Nivala 35:47
2. Tiainen Hannu NiS 41:47 +06:00
3. Isokoski Teppo KoS 42:26 +06:39
4. Jylkkä Marko YK 45:42 +09:55
5. Uusivirta Yrjö NivU 48:39 +12:52
6. Junttila Tuomo Rastiimi 50:01 +14:14
7. Tölli Aapo Nivala 50:16 +14:29
8. Jokela Harri NiS 50:39 +14:52
9. Brax Ville-Petteri YK 51:16 +15:29
10. Rantanen Miika - 51:20 +15:33
11. Tiitto Johanna Rastiimi 52:37 +16:50
12. Lassila Päivi RasTiimi 55:35 +19:48
13. Timo Poikkimäki Nis 58:49 +23:02
14. Päivärinta Pekka Rannanvire 1:07:01 +31:14
15. Tuominiemi Leevi Nis 1:07:55 +32:08
16. Strömmer Matti YK 1:09:40 +33:53
17. Meriläinen Timo NiS 1:18:44 +42:57
(1 ilman aikaa)

B-rata 4 km
(Lähti: 24, Keskeytti: 0, Hylätty: 0)

1. Ahlholm Kari NiS 39:14
2. Jutila Simo YK 40:14 +01:00
3. Kumpusalo Juhani NiS 40:16 +01:02
4. Tianen Liinu Nis 40:26 +01:12
5. Mäkelä Asko Ouhu 40:42 +01:28
6. Yliniitty Sami O-Taru 44:57 +05:43
7. Koutonen Arto YlivKu 45:31 +06:17
8. Hannus Ilari OTaru 46:16 +07:02
9. Taanila Sisko NiS 46:51 +07:37
10. Koirikivi Mari 46:52 +07:38
11. Oja Jorma NiS 48:39 +09:25
12. Hautamäki Aaro 49:58 +10:44
13. Virkkula Unto NivU 51:13 +11:59
14. Mikkilä Mauno NIS 52:24 +13:10
15. Erkkilä Hanna-Liisa NiS 54:12 +14:58
16. Alasaari Anu NiS 55:52 +16:38
17. Marjakangas Kari YK 59:53 +20:39
18. Jokela Vesa NiS 1:02:38 +23:24
19. Paananen Rauni Rastiimi 1:20:59 +41:45
20. Uusivirta Riitta Rastiimi 1:21:18 +42:04
21. Ketola Pirjo Salre 1:24:19 +45:05
(3 ilman aikaa)

B-LYHYT 3 km
(Lähti: 15, Keskeytti: 0, Hylätty: 0)

1. Tiitto EIla RasTiimi 32:55
2. Korhonen Eero RasTiimi 35:42 +02:47
3. Heikkilä Niina YK 35:48 +02:53
4. Heikkilä Sami YlivKu 35:49 +02:54
5. Keränen Heli Yka Latu 41:12 +08:17
6. Pihlajamaa Marjaana Nis 41:15 +08:20
7. Sipilä Timo Otaru 43:07 +10:12
8. Törmälä Samuli YlivKu 43:17 +10:22
8. Törmälä Tuovi YK 43:17 +10:22
8. Autio Pekka YK 43:17 +10:22
11. Yliniitty Sanni O-Taru 44:32 +11:37
11. Yliniitty Tuomas O-Taru 44:32 +11:37
13. Niskanen Erkki SievSi 52:14 +19:19
14. Rossi Paavo RP 1:04:09 +31:14
(1 ilman aikaa)

C 1km
(Lähti: 10, Keskeytti: 0, Hylätty: 0)

1. Savela Kasperi YlivKu 20:04
2. Kallio Otto Ylivieskan latu 23:41 +03:37
3. Kallio Olga YL 24:04 +04:00
4. Kaikkonen Eeva ja Alisa YK 36:09 +16:05
5. Järvi Pekka NiS 45:32 +25:28
6. Partioporukka 1 Viessojat 48:07 +28:03
7. Ylitalo Anni YK 51:08 +31:04
8. Isokääntä Timo YlivKu 1:12:17 +52:13
Partioporukka 2 Viessojat &
Partioporukka 3 Viessojat, ilman aikaa

Rastireitti 1 km
(Lähti: 10, Keskeytti: 0, Hylätty: 0)

1. Viia Esa Nis 12:21
2. Knuuti Julia Nis 12:33 +00:12
3. Parttimaa Markus YK 20:37 +08:16
4. Jukat ja Venla Pikkupimut 21:29 +09:08
5. Myllylä Mikko YK 21:38 +09:17
6. Parttimaa Anna YK 21:39 +09:18
7. Määttälä Viola YK 21:40 +09:19
8. Huuha Kasperi NiS 22:59 +10:38
9. Ekdahl Eelis Rauskin Rambot 35:55 +23:34
10. Ekdahl Vilja YK 36:16 +23:55



   
Lisää uutisia
Suunnistus
«  Huhtikuu   »
Kategoriat