Kunniakierrokselle maanantaina 6.6. klo 18!
6.6.2016 8:44 Uutiset / Seuran etusivu

Kunniakierros starttaa urheilukentällä klo 18, tule sinäkin tukemaan!

Kunniakierros maanantaina 6.6. klo 18.00

Ylivieskan Kunniakierros juostaan tänä kesänä urheilukentällä maanantaina 6.6. klo 18.00 alkaen. Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton kehittämä varainhankintamuoto, jolla kerätään tukea lasten ja nuorten monipuoliseen urheiluharrastukseen – yleisurheiluun. Kunniakierros sopii hyvin niin yksityisen kuntoilutapahtumaksi kuin yritysten ja yhteisöjen liikuntapäiväksi.

Kunniakierroksen idea on yksinkertaisen mielenkiintoinen. Tapahtumassa kierretään 400 m:n pituista urheilukenttää tunnin ajan seuraavasti. Yritys tai yksityinen tukija maksaa valitsemalleen juoksijalle haluamansa summan joka kierrokselta. Toinen vaihtoehto maksaa kertasumma, joka ei määräydy kierrosten mukaan. Kertasumman voi maksaa myös ilman valittua juoksijaa. Juoksija voi olla kuka tahansa, vaikka tukija itse tai koko perhe. Kuulanurheilukoululaiset perheineen osallistuvat viime vuotiseen tapaan Kunniakierrokselle kiertäen yhdessä kenttää. Keräyslistoja saa vielä tapahtuman yhteydessä ja listan täyttämisessä avustetaan tarvittaessa paikan päällä!

Yksityinen tukija voi ilmoittautua tukijaksi paikanpäällä kentällä tai ottaa yhteyttä jaostoon. Tukisumma maksetaan postitse saapuvalla laskulla Kunniakierros-tapahtuman jälkeen.

Tervetuloa tukemaan ja liikkumaan!

Lisätietoja: Yu-jaosto/Kosti Lehtiniemi: 044 365 4744


   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Joulukuu   »
Kategoriat