Pesäpallon Itä-Länsi -otteluissa on mukana nykyisiä ja entisiä Kuulalaisia
30.6.2016 13:36 Uutiset / Seuran etusivu

Itä-Länsi ottelut pelataan Kouvolassa 1.-3.7.

Itä-Länsi tähtipelaajien taistelu starttaa jälleen perjantaina 1.7. Kouvolassa. Koko viikonloppu Itä-Länsi tapahtumassa nähdään pelejä aikuisten ja A- ja B-junioreiden tasolla.

Ylivieskan Kuulan kasvatteja ja yksi nykyinenkin pelaaja löytyvät Itä-Lännen joukkueista.

Miesten idän joukkueen pelipaidan pukee tänä vuonna päällensä Joensuun Mailaa edustava Tuomas Jussila. Tuomas on Ylivieskan Kuulan kasvatti ja pelannut jo kattavan uran Superpesiksessa. Tuomakselta löytyy SM-mitalleista yksi kirkkain vuodelta 2008 ja viisi pronssista vuosilta 2011-2015. Itä-Länsi arvo-otteluissa Tuomas on pelannut vuosina 2008, 2011, 2013, 2014 ja 2015. Tuomas valittiin vuoden pesäpalloilijaksi vuonna 2015.

Kuulan kasvatti löytyy myös miesten lännen joukkueesta. Sami Haapakoskella on jo pitkä 12 Itä-Länsi ottelun kokemus. Sami on kerännyt arvokkaita meriittejä pitkin pesäpallouraansa. Vuodesta 2010 saakka Sami on pukenut päälleen Vimpelin Vedon peliasun ja kerännyt urallaan mitallikaappiinsa kaksi SM-kultaa vuosilta 2008 ja 2010, viisi hopeaa ja yhden prossin. Sami on vuoden pesäpalloilija vuodelta 2009.

A-poikien lännen joukkueessa pelaava Arttu Ruuska on nähty tänä kesänä KuulaPesiksen pelipaidassa. Arttu pelaa kaksoisedustusoikeudella Vimpelin Vedossa ja KuulaPesiksen Ykköspesisjoukkueessa. Arttu on kova vahvistus Kuulalle aina, kun Superpesikseltä ehtii ja pääsee. Artulla takataskussa on yksi SM-hopea. Halsualta lähtöisin olevalla nuorella miehellä on varmasti vielä komea ura pesäpallorintamalla edessä ja mukavasti kokemusta on karttunut jo tähänkin asti.

Tuomaripuolella nähdään myön ylivieskalaista verta, kun naisten otteluiden pelituomarina nähdään Suvi Kaukovalta. Suvi on Suomen toinen miesten Superpesistä tuomaroiva nainen yhdessä Kati Rantalan kanssa. Suvi tuomaroi ensimmäisen miesten Superpesis -ottelunsa viime vuoden kesäkuussa, kun vastakkain asettuivat Hyvinkää ja Kitee. Tällä hetkellä Imatralla asuva Suvi tuomaroi tällä kaudella yhteensä kymmenen miesten Superpesiksen ottelua. (Kuvassa Suvi keskellä.)

Itä-Länsi tapahtumasta lisää löydät täältä!

Kuula toivottaa kaikille hyviä lyöntejä ja koppeja viikonlopun Itä-Länteen!


   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Huhtikuu   »
Kategoriat