Aurinkoinen sää suosi Naperoleiriä koko viikon
22.7.2016 17:11 Uutiset / Seuran etusivu

Mukana leirillä oli yhteensä 92 G- ja F-ikäisten joukkuetta.

Naperoleiri on hienosti saatu päätökseen ja kelit suosivat leiriä koko viikon ajan!

Leirillä joukkueita oli 92 ja pelaajia noin 1400. Pelit aloitettiin tiistaina ja lopetettiin perjantaina. Avajaiset saimme viettää Ylivieskan urheilukentällä yhdessä Sami Rajaniemen ja Sami Haapakosken kanssa, jotka olivat monelle pienelle leiriläiselle tuttuja idoleja. Päättäjäisiä vietettiin Ylivieskan uudessa jäähallissa, Kalajokilaakso Areenassa, jossa diskoilun meiningistä vastasi valtakunnan huippu DJ Alijas. Päättäjäisissä jaettiin myös runsas määrä palkintoja, leirijohtajan Johanna Seppälän ja leirin puheenjohtajan Jussi Kujalan toimesta. Tilaisuuksien juonnosta vastasi Petri Vähäkangas, joka hauskuutti lapsia ja loi iloista meininkiä kaikille.

Ylivieskan Kuula haluaa lämpimästä kiittää Naperoleirin järjestelytoimikuntaa, joka on paiskinut töitä leirin eteen jopa kahden vuoden ajan! Te loitte seurallemme suuren upean tapahtuman, jossa näkyi pelkästään iloisia kasvoja lapsilla ja aikuisilla. Varmasti kaikille lapsille Naperoleiri oli unohtumaton!

Suuri kiitos myös kaikille talkoolaisille, jotka mahdollistivat tapahtuman! Talkoolaisia oli noin 400 henkilöä ja vuoroja jaettiin 24/7. Ilman teitä ei myöskään leirimme olisi onnistunut.

Iso kiitos myös Ylivieskan Kaupungille, joka antoi koulujen tilat käyttöömme, sekä laittoi paikat kuntoon leiriä varten. Kiitos kuuluu myös kaikille yhteistyökumppaneille, jotka tuitte leirimme järjestämisessä!

Tällaisesta porukasta seuramme saa todella olla ylpeä! Yhteishenki mieletön ja kaikki sujui kuin tanssi!

Lisää leiristä: http://www.pesis.fi/pesisnuoret/naperoleiri/


   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Huhtikuu   »
Kategoriat