Sami Haapakoski All Stars sai Suvannon lehterit täyteen!
30.4.2018 12:31 Uutiset / Seuran etusivu

Suomen huipputähdet nähtiin Suvannolla aurinkoisessa kevätsäässä!

Sami Haapakoski All Stars pesäpallotapahtuma järjestettiin Suvannon pesäpallokentällä sunnuntaina 29.4. Aurinko helli koko tapahtuman ajan pesäpallokansaa ja Suvannon lehterit olivat täynnä.

Sami keräsi Ylivieskaan maan parhaimmistoon kuuluvia nykyisiä ja entisiä pesäpalloilijoita, jotka pelasivat näytösottelun Ylivieskan Kuulan Ykköspesisjoukkuetta vastaan. Mukana oli myös Ylivieskan Kuulan kasvatti Tuomas Jussila. Sami sai hyvin innostettua tähdistön Ylivieskaan ja näin Suvannolla nähtiin kylmiä väreitä ja huikeita suorituksia molemmilta joukkueilta.

Sami oli myös saanut tuomaristoon Ylivieskasta ponnistaneen huippukiekkoilijan Sami Rajaniemen ja hänen isänsä Jyrki Rajaniemen.

All Stars joukkueessa pelasivat Sami Haapakoski, Tuomas Jussila, Toni Kohonen, Henri Puputti, Severi Lassila, Mikko Kanala, Markus Lehtiniemi, Harri Kolehmainen, Perttu Ruuska, Antti Tokkari, Marko Rasinkangas ja Kari Kuusiniemi. Pelinjohtajina toimivat Sami-Petteri Kivimäki ja Jussi Haapakoski. Huollosta vastasi Jallu Jokinen ja Eetu Haapakoski, sekä joukkueenjohtajana toimi Kari Haapakoski.

Ylivieskan Kuulan joukkueessa pelasivat Esa Kejonen, Joni Jokilehto, Joonas Jyrkkä, Aatu Saastamoinen, Juho-Pekka Kujala, Santtu Luhtavaara, Juho Matola, Jani Moilanen, Eetu Paananen, Miro Märsylä, Vili Pelo, Aleksi Rantala, Tuomo Rautio, Joel Salmela, Joonas Salomaa ja Aappo Savikoski. Pelinjohtajana toimivat Erno Hautamäki ja Ari Saastamoinen. Huollosta vastasi Matti Kälviä ja Petri Partala, sekä joukkueenjohtajana oli Pyry Haapakoski ja mediavastaavana Ari -Pekka Ojala.


Lämmin kiitos kaikille pelaajille, toimihenkilöille, tuomareille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille! Yhdessä loimme hienon pesäpallotapahtuman Ylivieskaan!


   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Huhtikuu   »
Kategoriat