NYT ILMOITTAUTUMAAN SYKSYN HAUSKIMPAAN ULKOILUTAPAHTUMAAN!
31.8.2018 14:09 Uutiset / Seuran etusivu

Ylivieska Trail Run tarjoaa tekemistä koko perheelle! Startti klo 12 lauantaina 15.9.

Ylivieska Trail Run järjestetään jo kolmatta kertaa Ylivieskan Törmälässä lauantaina 15.9.
Tapahtuman startti klo 12 ja kisakanslia avoinna klo 9 lähtien.

Koko perheen ulkoilutapahtumassa on matkavaihtoehtoina poluille, 5 km, 10 km sekä 16 km.
Matkan voi kiertää Retkisarjassa, jossa ei ole ajanottoa lainkaan.

Tapahtumapaikalla paljon muutakin toimintaa, mm. lapsille on tarjolla: lapsiparkki ja Muumipolku. Urheilukauppiaat tuovat myös oman tarjontansa esille. Urheilu ja Lelun kautta tarjolla Salomonin maastojuoksukenkiä käyttöön sekä Hokan edustajalla omanmerkin tuotteen halukkaille.

Osallistumismaksu 10.3. - 11.9. välisenä aikana. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tapahtumapaikalla jälki-ilmoittautumishinnoin.
Osallistumismaksuun kuuluu keittolounas tapahtuman päätteeksi!

  • 5 km t ja p (2002 tai myöh. synt.) = 10 €
  • 10 km naiset ja miehet kilpasarja = 25 €
  • 16 km naiset ja miehet kilpasarja = 30 €
  • 5 km, 10 km ja 16 km retkisarjat = 25 €
  • Jatkopolut Vanahassa Navetassa = 20 €
    • Paikkoja rajoitetusti. Ilmoitamme jos Jatkopolut on loppuunmyyty (tällä nettisivulla tiedotteena). Tällöin voit ilmoittautua sähköpostilla (ylivieskatrailrun@gmail.com) varapaikalle. Mahdollisia varapaikkoja tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
    • Jos olet ilmoittautunut Pohjanmaan polkujuoksu cupiin ja haluat lunastaa paikan Jatkopoluilta, ei hätää!! Ilmoittautu Ylivieska Trail Runiin normaalisti, mutta ilmoitaudu vain jatkopoluille ja maksa siitä 20 €. Lisätietoja kohtaan maininta ppjc.

Kpo tarjoaa asiakasomistajilleen 10% alennuksen tapahtumaan (ei jälki-ilmoittautumisessa). Ilmoita s-kortin asiakasomistajanumero alennuskoodi tai alennusnumero kohdassa ja vähennä alennus Ylivieska Trail Runin hinnasta (ei Jatkopoluista). Jos käytössäsi on alennuskoodi, niin ilmoita se samassa kohdassa ja toimi alennuskoodisi tarjoaman etuuden mukaisesti.

Täytä ilmoittautumislomake tästä ja maksa osallistumisesi Ylivieska Trail Runiin ja/tai Jatkopoluille seuraavilla tiedoilla.

Ylivieskan Kuula FI75 5534 0520 0010 60

Viite: oma nimi ja Ylivieska Trail Run

Maksun voi suorittaa myös liikuntaseteleillä (Smartum ja Edenred). Maksaessasi liikuntaseteleillä, ole yhteydessä Krista Palolaan, 044 2391 888 tai krista.palola@ylivieskankuula.fi

Tervetuloa mukaan syksyn hauskimpaan koko perheen ulkoilutapahtumaan!


   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Huhtikuu   »
Kategoriat