Jääskeläinen ja Kärjä nopeimmat päämatkoilla
15.9.2018 18:32 Uutiset / Seuran etusivu

Ylivieska Trail Run keräsi hurjat 314 ulkoilijaa.

Ylivieska Trail Run järjestettiin kolmatta kertaa Ylivieskan Törmälässä.

Matkaan lähti 314 ulkoilijaa, joissa nähtiin yritys- ja kaveriporukoita, sekä kovia kisalijoita. Koko perheen urheilutapahtumassa reitillä oli tarjolla haastavia polkuja, mutta myös makkaranpaistoa ja Muumipolkua.

Tapahtumassa oli kuusi erillistä kilpasarjaa, joista päämatkana taittui naisten ja miesten 16 kilometrin sarjat. Alle 16-vuotiaat juniorit kiersivät 5 kilometrin lenkin ja lisäksi runsaasti juoksijoita oli naisten ja miesten 10 kilometrin kilpamatkalla. Ylivieska Trail Run tarjosi myös kaikille sopivan retkisarjan, jossa pääsi omaan tahtiin kiertämään ja valitsemaan reittejä.

16 kilometrin päämatkalla kärkeä pitivät Aino-Maria Jääskeläinen naisissa ja Tapani Kärjä miehissä. Molemmat pokkasivat myös Pohjanmaan polkujuoksu cupin voitot. Naisissa toiseksi sijoittui Pirjo Saukko ja kolmanneksi Sanna Käräjäoja. Miehissä toisen paikan otti Samuli Hussa ja kolmannen Matti Linna.

Kymmenen kilometrin matka taittui myös hurjaa vauhtia, jossa Petra Alatalo ja Eelis Valikainen veivät kärkipaikat. Naisten toiseksi sijoittui Päivi Lassila ja kolmanneksi Julia Korkiakoski. Miesten sarjan toinen oli Ylivieska Trail Runin elintärkeä puuhamies Matti Myllylahti ja kolmanneksi kansanedustaja Juha Pylväs.

Nuorten tyttöjen ja poikien sarjassa nähtiin myös kovaa vauhtia, kun Enni-Sofia Saari ja Jarkko Reijonen pitivät vauhtia. Jarkko nappasi myös kokonaiskilpailun voiton selvin lukemin. Toiseksi tytöissä sijoittui Liinu Tiainen ja kolmanneksi Viivi Syrjä. Pojissa toista sijaa kantoi Jussi Raappana ja kolmanneksi tuli Aapo Heiskanen.

Tulokset YTR 2018.pdf

Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, talkoolaisille, osallistujille ja tiiviille puuharyhmälle!


   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Heinäkuu   »
Kategoriat