Pyöräilyjaosto Ylivieskan Kuulaan
7.10.2020 9:30 Uutiset / Seuran etusivu

Piia Jylhä ja Jani Hämäläinen Kokkolan Santahaassa Keski-Pohjanmaan maastocupin xco-kisassa.

Kuula perustaa pyöräilyjaoston

Ylivieskan Kuula ottaa uuden lajin toimintaansa ja perustaa pyöräilyjaoston. Samalla seura hakee Suomen Pyöräilyn jäsenyyttä. Uuden jaoston puheenjohtajana aloittaa Piia Jylhä ja jäseninä Jani Hämäläinen, Pertti Hiltunen, Jari Isokääntä, Jaakko Kaivosoja, Kimmo Vaarapuro ja Teemu Männikkö.

Uusi puheenjohtaja kertoo pyöräilyharrastuksen olevan nosteessa. Erityisesti maastopyöräilyn harrastajamäärät on kasvaneet sekä paikallisesti että valtakunnallisesti, mutta myös maantiepyöräilyssä löytyy aktiiviharrastajia alueeltamme. Jaoston perustamisella halutaan luoda edellytyksiä pyöräilyharrastuksen kasvulle kilpailu- ja harrastustoimintana.

-Meitä on useampi kymmenen aktiivista harrastajaa Ylivieskan alueella. Tavoitteenamme on koota lajin harrastajat yhteen Ylivieskassa ja lähialueella. Organisoitumalla pystymme paremmin vaikuttamaan paikallisesti lajin kehittymiseen, pyöräilyreittien rahoitukseen ja lajin näkyvyyteen, sanoo tuore puheenjohtaja Piia Jylhä.

-Pyöräilyjaoston ja Suomen Pyöräilyn lajikirjoon kuuluu kaikki pyöräily. Meillä toiminta keskittyy kuitenkin alussa maastopyöräilyyn, mutta katsotaan, miten vauhdikkaasti toiminta saadaan käyntiin. Ylivieskasta löytyy edellytyksiä esimerkiksi Huhmarissa kehittää harrastusmahdollisuuksia myös muihin pyöräilyn alalajeihin, Piia Jylhä sanoo jaoston tulevaisuuden näkymistä.

Seuran nykyisiä lajeja on ammunta, hiihto, hiihtosuunnistus, koripallo, lentopallo, pesäpallo, suunnistus, telinevoimistelu ja yleisurheilu.

Lisätietoja: Piia Jylhä 050 358 9347


   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Huhtikuu   »
Kategoriat